Az abortuszról

Címkék: abortusz maszturbálás

2020.12.30. 10:26

Én igazából ellene vagyok az abortusznak. Persze nem vallási okokból, hiszen nem is hiszek Istenben. Ha hinnék is Benne, akkor sem hinném, hogy Ő adja vagy veszi el az életet. Próbáljon gyereket csinálni egy olyan nőnek, aki sohasem közösül a férfiakkal! Jó, ez állítólag megesett Szűz Máriával, de akkor nem végeztek apasági vizsgálatot. És nem lehet mindenki Szűz Mária. Azért nem tetszik az abortusz, mert egy erőszakos beavatkozás. Elsősorban a nő sínyli meg. Persze a magzat is elpusztul, de ez még mindig sokkal szebb halál, mint ha háborúban esne el vagy éhen halna. Mert ha a születés az Úrtól jön, akkor Tőle jön a halál is, a harcban való megöletés és az éhhalál is. Ha akarnám, akár hihetnék is egy ilyen istenben, de semmiképp sem tudnám szeretni. (Illetve viszontszeretni, mert mint tudjuk, Isten szeret bennünket.)

     Az abortusz-ellenes "élet-pártiakban" azt nem szeretem, hogy csak azt mondják: "ne öld meg a magzatot", de azt nem teszik hozzá, hogy "szüld meg, majd felnevelem én". Könnyű mástól követelni valamit, miközben ők maguk nem segítik a megesett gyereklányokat vagy a megerőszakolt nőket. Az abortuszt nem népszerűsíteni kell, hanem elkerülni. Mert nem bűn, hanem hiba. 

     A nemiség nagy örömforrás, férfinak is, nőnek is. De az, hogy megpróbáljuk az üzekedő állatokat utánozni, nem igazán emberhez méltó. A legegyszerűbb örömszerzési módszer a maszturbálás. Istennek ez sem tetszett. De a bibliai Onant nem az onanizálásért sújtotta halálra, hanem azért, mert nem volt hajlandó gyereket csinálni az elhunyt testvére feleségének, azaz nem engedelmeskedett az Úr akaratának. (Zárójelben: mi köze volt mindehhez az Úrnak?)

     A maszturbálás nagyon könnyű a fiúknak. A lányoknak sokkal nehezebb. De megoldható. És a szolgálatkész férfiak, a mérnökök sok módját találták fel a nők kielégítésének, a hüvelygolyócskáktól a vibrátoron és dildón (műfütyin) keresztül a kis lapocskákkal dolgozó nyalógépig és a mozdonyhoz hasonló dugógépekig. Ma már vannak az igazihoz a megszólalásig hasonlító, meglovagolható férfibábuk is. (És a férfiaktól igazán senki sem várja el, hogy beszéljenek. Arra ott vannak a nők.)

 

mupasi2.jpg

 

     A maszturbáló fiúkat persze csúfolják (a „bunkó” angol megfelelője a „jerk”, amely a ráncigálásra, a hímvessző ráncigálására utal), de ezt el lehet viselni. A maszturbáló lányok pedig mindezt úgy csinálják, hogy szinte észre sem lehet venni.

     A maszturbálás nem feltétlenül magányos szórakozás, végezheti férfi és nő együtt is. Egymás előtt. Vagy egymásnak. És ettől már csak egy lépés a franciázás, a kétoldalú orális szex. Ebből sem lehet gyerek.

     Végül ott van a homoszexualitás is – persze csak azoknak, akiknek ilyen a hajlamuk. Ez nem választás kérdése. Amikor a vallásos fanatikusok elítélik a nemiségnek ezt a formáját, maguk is az abortusz felé terelik azokat, akik nem eléggé ügyesek a fogamzás elkerülésében.

     A behatolás nélküli szex az igazán emberi módja a nemi élvezetnek. És akik így szeretkeznek, azok kevésbé hajlamosak rá, hogy elrabolják Szép Helénát vagy megerőszakolják a legyőzött ellenség asszonyait.

     A szexfüggőség is leküzdhető, ugyanúgy, mint a dohányzás, az alkoholizálás vagy a kábítószerélvezet. Ebben előnyben vannak a nyugdíjasok, akiknek már nem olyan nagy a libidójuk. Ők az igazán szabad emberek.

A bejegyzés trackback címe:

https://toprengoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4016363566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása