Szent István óta sokan figyelmeztettek, hogy a több kulturális hagyománnyal rendelkező népek többre viszik, mint azok, akik tűzzel-vassal irtják a másságot. Mielőtt még a magyarság elmebeli képességeit felőrölné ez a kérdés, van szerencsém előadni egy kompromisszumos javaslatot. Legyenek gettók az országon belül!

Ezek a gettók biztonságosan el lennének zárva a fajmagyarságtól, hogy meg ne fertőzhessenek bennünket. De a gettójukon belül ezek a szerencsétlenek autonóm módon szervezhetnék meg a maguk primitív életét - olyan istenben hihetnének, olyan mesterségeget folytathatnának, olyan kulturális hagyományokat ápolhatnának, amilyet csak akarnak. Az egyetlen kapcsolat a Fajmagyarországgal az lenne, hogy egy méltányos adóval járulnának hozzá annak fejlődéséhez. Fajmagyarország kiléphetne az Európai Unóból, de ezek a gettók - hivatalosan vagy gyakorlatilag - benne maradnának, élvezve az Unió minden előnyét.

Attól nem kell félni, hogy ezzel újra csökkenne az ország területe, hiszen államjogilag ezek a gettók is az ország részei maradnának. Hely pedig van bőven, hiszen tucatnyi kisebb falu néptelenedett el. Az ezekben még kitartó magyar nemzetiségűeket könnyen át lehetne telepíteni egy másik helyre., ha kívánják Talán még egy ócsai lakóparkban is elférnének.

 

 gettok6.jpg

 

A gettók az egész világgal kereskednének, az olcsó munkaerő révén több multinacionális nagyvállalat ide költözne. Nekik is jobban megérné innen szállítani el az olcsó árut, mint Kínából, Vietnamból, Malaysiából vagy Szíriából, Pakisztánból, Afganisztánból. Mindenki jól járna. Mi megmaradnánk fajmagyarnak, nem fertőzne meg bennünket a multikulturalizmus, de legalább lenne az országnak egy gyorsabban fejlődő területe, ahol nem a miniszterelnök családja alakítja a gazdaságpolitikát.

Ez a megoldás még Vona Gábornak is tetszhetne, hiszen úgy utálhatná a bevándorlókat, hogy nem lenne velük semmi kapcsolata. Lenne kerítés meg határőrség. Legfeljebb arra kellene vigyázni, hogy a határ mentén nehogy túl sokat csencseljenek a bentlakó gazdagabb migránsokkal, mert ez tisztátalanná tenné a turáni típusú keresztény nemzeti szellemet. Mivel ezek a gettók megoldhatnák egy-egy népcsoport saját oktatását, az európai hagyományok elsajátítását, a német vagy francia "fejvadászok" is könnyen találhatnának bennük a hiányszakmákban dolgozni tudó pályázókat. Magyarország hasznos kapocs lehetne Kelet és Nyugat között. Méltó régi nagy híréhez.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toprengoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5113809164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása