Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nimfomán férfiak?

Címkék: szex ejakuláció nimfománia

2017.10.28. 10:38

 "A nimfomániában szenvedő nők könnyen bonyolódnak kalandokba, általában labilisak érzelmileg, elégedetlenek önmagukkal, a nőiességükkel, rosszabb periódusaikban pedig általában az egész világgal. Az orgazmus hiánya ugyanis náluk komoly idegfeszültséghez, önbizalomhiányhoz vezethet, ami még inkább rontja az esélyeiket az orgazmus elérésére. " Ezt olvastam a Dívány portál egyik írásában.
http://divany.hu/intim/2010/08/15/allando_szex_orgazmus_nelkul_a_nimfomania/

Eszerint a nimfománia komoly betegség, az érintettek szenvednek tőle.De ha leszámítjuk a lelki gyötrelmeket (amelyek részben a társadalmi környezet és elvárások miatt alakulnak ki), rájöhetünk, hogy egy egyfajta "irányított férfi nimfománia" (vagy egy ahhoz hasonló fiziológiás állapot) megoldás lehetne sok bajra a házaséletben.

A nimfomániás nő élvezi a szexet, de a végén nem elégül ki. Képzeljük el ezt férfiban! A férfiak számára még inkább a viszonylag hosszabb izgalmi állapot a kellemes, maga az orgazmus gyors, és utána hirtelen leesik az izgalmi szint. (Sok férj ilyenkor kapcsolja be a tévét vagy fordul a fal felé. Az ősembereknél pedig a kielégült hím nyilván harc nélkül átengedte a nőstényt a következőnek, míg az őshölgy tovább is "fogadóképes" maradt.)

Ha az izgalmi szint nem vezetne elkerülhetetlenül kisüléshez, a férfinak is jobb lenne. Gondolom, hogy sokan választanák ezt a kielégülés nélküli izgalmat, a saját maguk és a partnernőjük örömére.

Ez az izgalmi állapot természetesen nem tarthat örökké, egy megszüntethetetlen erekció sok bajjal járna. De ingerlés nélkül az erekció előbb-utóbb elmúlik. A jó érzés azonban feltehetően tovább is megmaradna, vagy legalábbis gyorsan visszaállítható lenne.

Egy soha (vagy hosszú időkre) kielégítetlen férfi nyilván kedvesebb lenne a partnernőjéhez, a nyers nemi vágy helyett a szeretet dominálna a viselkedésében. Mit szólnának ehhez a nők?

Egyelőre nem világos, hogy mi szabályozza a merevedést és az ejakulációt. (A viagra ugyan segíti a vér koncentrált áramlását, de a péniszt stimulálni kell. Ezzel szemben szinte minden hímnemű egyed, kisbabától aggastyánig, átéli a hajnali merevedés élményét, amihez semmiféle stimulálás nem kell.) Ha többet tudnánk a merevedés fiziológiájáról, mesterségesen is befolyásolni tudnánk a spontán erekciót. És ha többet tudnánk a nimfománia fiziológiájáról, a férfi magömlését is el tudnánk kerülni, vagy legalább késleltetni.

nimfomania06.jpg

Maradna a kedveskedés, a hosszú testi együttlét, az egymásra való vágyakozás...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://toprengoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7613111488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása